MENU
Terug

Nieuws

The Young Development tekent principe akkoord Provada

Links directeur van The Young Development Wim de Jong, midden Wethouder René van Hemert en rechts Hans Sparreboom van Steenvlinder.

De gemeente Rijswijk en The Young Development ondertekenen overeenkomst voor transformatieproject in Plaspoelpolder. Op 31 mei 2017 heeft de wethouder Economische Zaken van gemeente Rijswijk, René van Hemert, een principe akkoord getekend met Wim de Jong, vertegenwoordigd van uit The Young Development. De overeenkomst betreft een transformatieproject waarin een voormalig kantoorpand een hotel functie met overige bestemmingen krijgt. Deze ondertekening vond plaats in Amsterdam tijdens de vastgoedbeurs PROVADA op het Transformatieplein. Hier heeft een mini-conferentie over gebiedsontwikkeling van de Plaspoelpolder plaatsgevonden. Naast het ondertekenen van het principe akkoord is directeur Wim de Jong uitgenodigd om op het transformatieplein deel te nemen in een expertpanel ter beoordeling van nieuwe initiatieven in de Plaspoelpolder.

Volmerlaan 7 – The Young Group: transformatie naar hotel met extra functies
The Young Development heeft het voormalig kantoorpand aan de Volmerlaan 7 in mei 2017 aangekocht. Met de bekrachtiging van het principe akkoord zal The Young Development het creatief herontwikkelingsplan verder opstellen. Het object een kantoor- gebouw van zo’n 6000 vierkante meter. Het staat al geruime tijd leeg. Het doel is om daar een hotel van te maken met een industriële en vooral creatieve uitstraling. Met robuuste ruimtes, horeca, flexplekken, yoga op het dak en meer van dat soort items. Bijzondere projecten in binnen- en vooral buitenland hebben ons geïnspireerd. Berlijn, London en de Scandina- vische steden lopen voorop met geweldige, vernieuwende concepten. Geen monofunctionele gebouwen meer. Mix-use is het sleutelwoord. Neem als sterk voorbeeld het Michel- berger Hotel in Berlijn. Dat is uniek. Een hotel zoals niemand zich een hotel voorstelt. Je kunt er werken, studeren, over- nachten, loungen, koffiedrinken, internetten en sporten op één locatie. Iets bijzonders voor een eerlijke prijs. Dat gaan wij ook neerzetten.”

Toekomstvisie Plaspoelpolder
Het transformatieproject van The Young Development past binnen de nieuwe koers die de Toekomstvisie Plaspoelpolderheeft uitgezet. Met de toekomstvisie Plaspoelpolder worden initiatieven gefaciliteerd, waarbij de Plaspoelpolder transformeert naar een multifunctioneel verblijfsgebied met ruimte voor werken, wonen en recreëren.
Dezelfde week publiceerde LEVEN! magazine een aansluitend interview met Wim de Jong, directeur van The Young Development. De Jong vertelt onder meer over The Young Development, de ontwikkelingen omtrent Seven Cities, en het nieuwste project aan de Volmerlaan 7 in Rijswijk.

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Lees meer nieuws

The Young Development ontwikkelt Parkstraat 101 -109 te Den Haag

Afgelopen maandag 17 december jl. zijn de objecten aan de Parkstraat 101 – 109 door NSI verkocht aan The Young Group.

Lees meer
City Lofts The Hague opgeleverd!

De eerste vleugel van het City Lofts The Hague project is opgeleverd! De eerste huurders zijn al ingetrokken in de splinternieuwe, volledig gemeubileerde city lofts in Den Haag, Mariahoeve.

Lees meer
Nieuw hoofdkantoor The Young Group

Eind 2018 is The Young Group eigenaar geworden van de monumentale panden aan de Parkstraat 101 – 109. Naast de realisatie van 69 appartementen komt de wens van de projectontwikkelaar uit om zich opnieuw te vestigen in Den Haag en zal er een inspirerend kantoor worden ontwikkeld op de hoogste verdieping van de panden.

Lees meer