Terug

Nieuws

The Young Group tekent principe akkoord Provada

Links directeur van The Young Group Wim de Jong, midden Wethouder René van Hemert en rechts Hans Sparreboom van Steenvlinder.

De gemeente Rijswijk en The Young Group ondertekenen overeenkomst voor transformatieproject in Plaspoelpolder. Op 31 mei 2017 heeft de wethouder Economische Zaken van gemeente Rijswijk, René van Hemert, een principe akkoord getekend met Wim de Jong, vertegenwoordigd van uit The Young Group. De overeenkomst betreft een transformatieproject waarin een voormalig kantoorpand een hotel functie met overige bestemmingen krijgt. Deze ondertekening vond plaats in Amsterdam tijdens de vastgoedbeurs PROVADA op het Transformatieplein. Hier heeft een mini-conferentie over gebiedsontwikkeling van de Plaspoelpolder plaatsgevonden. Naast het ondertekenen van het principe akkoord is directeur Wim de Jong uitgenodigd om op het transformatieplein deel te nemen in een expertpanel ter beoordeling van nieuwe initiatieven in de Plaspoelpolder.

Volmerlaan 7 – The Young Group: transformatie naar hotel met extra functies
The Young Group heeft het voormalig kantoorpand aan de Volmerlaan 7 in mei 2017 aangekocht. Met de bekrachtiging van het principe akkoord zal The Young Group het creatief herontwikkelingsplan verder opstellen. Het object een kantoor- gebouw van zo’n 6000 vierkante meter. Het staat al geruime tijd leeg. Het doel is om daar een hotel van te maken met een industriële en vooral creatieve uitstraling. Met robuuste ruimtes, horeca, flexplekken, yoga op het dak en meer van dat soort items. Bijzondere projecten in binnen- en vooral buitenland hebben ons geïnspireerd. Berlijn, London en de Scandina- vische steden lopen voorop met geweldige, vernieuwende concepten. Geen monofunctionele gebouwen meer. Mix-use is het sleutelwoord. Neem als sterk voorbeeld het Michel- berger Hotel in Berlijn. Dat is uniek. Een hotel zoals niemand zich een hotel voorstelt. Je kunt er werken, studeren, over- nachten, loungen, koffiedrinken, internetten en sporten op één locatie. Iets bijzonders voor een eerlijke prijs. Dat gaan wij ook neerzetten.”

Toekomstvisie Plaspoelpolder
Het transformatieproject van The Young Group past binnen de nieuwe koers die de Toekomstvisie Plaspoelpolderheeft uitgezet. Met de toekomstvisie Plaspoelpolder worden initiatieven gefaciliteerd, waarbij de Plaspoelpolder transformeert naar een multifunctioneel verblijfsgebied met ruimte voor werken, wonen en recreëren.
Dezelfde week publiceerde LEVEN! magazine een aansluitend interview met Wim de Jong, directeur van The Young Group. De Jong vertelt onder meer over The Young Group, de ontwikkelingen omtrent Seven Cities, en het nieuwste project aan de Volmerlaan 7 in Rijswijk.

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Lees meer nieuws

Nieuw hoofdkantoor The Young Group

Eind 2018 is The Young Group eigenaar geworden van de monumentale panden aan de Parkstraat 101 – 109. Naast de realisatie van 69 appartementen komt de wens van de projectontwikkelaar uit om zich opnieuw te vestigen in Den Haag en zal er een inspirerend kantoor worden ontwikkeld op de hoogste verdieping van de panden.

Lees meer
The Young Group transformeert zorginstelling tot wooncomplex

The Young Group transformeert zorginstelling tot wooncomplex en beantwoordt de vraag naar meer woonmogelijkheden in Gouda.

Lees meer
Jaarlijkse ‘The Young Improvement Day’ was weer geslaagd!

The Young Group organiseert eens per jaar The Young Improvement Day! Deze dag staat in het teken van teambuilding, brainstormsessies en het ontdekken van onze projecten.

Lees meer