MENU
Terug

Our Team

Wim de Jong

Founder

Over Wim de Jong

Na het starten en aanvoeren van diverse bedrijven is oprichter Wim de Jong ongeveer een decennium geleden in beginsel gestart met kleinschalige kantoortransformaties in de regio Den Haag. Door te "doen" en in de praktijk te leren van aankopen, vergunningstrajecten, bouw, legal aspects en bestemmingswijzigingen heeft Wim inmiddels een brede kennis van zaken en ruime ervaring in het vak opgebouwd.

Wim is meer dan alleen een vastgoedspecialist met een scherp oog voor kansrijke beleggingen en unieke concepten. Wim zet graag ideeën om in acties. Op diverse speelvelden. Van vastgoedontwikkelingen tot participeren in bedrijven die inzetten op vernieuwing en groei. Wim denkt in mogelijkheden en niet in hokjesgeest.

Wim kijkt er naar uit om The Young Development in deze fase met het inmiddels opgebouwde track-record, vaste (financiële) partners en met het toenemende interne project portfolio naar de het volgende niveau te tillen. De komende periode zal Wim gaan investeren in een sterk en solide management waar meerdere complementaire en ervaren partners deel van gaan uitmaken. Wim zal vanuit zijn expertise actief betrokken blijven bij de organisatie.

Wim: ‘Ik ben niet in de wieg gelegd om me te richten op één discipline. Ik vind en zie uitdagingen in meerdere branches die mij boeien en waar ik energie van krijg. Ik laat me graag inspireren en als ik geïnspireerd ben geraakt, wil ik meedoen. Ik voel mij meer een entrepreneur, dan dat ik alleen een directeur van een onderneming ben’.