Team

SAMEN LATEN WE UW BEDRIJF GROEIEN

Bij Young Venture Group werken daadkrachtige professionals. Mensen die gemotiveerd, leergierig en integer zijn. Die kundig zijn en net dat stapje extra willen zetten. Betrokken mensen met een drive en ambitie. Wij hebben ons trackrecord opgebouwd door de inzet, deskundigheid en ‘out of the box’ denkers binnen onze organisatie.

MANAGING DIRECTOR

Firazia Sardar

Lees meer

MANAGING DIRECTOR

Firazia Sardar

Als managing director is Firazia verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van alle ventures binnen de YVG conform de missie en visie van de YVG, onze portfoliostrategie, acquisities, maatschappelijk en sociaal verantwoord ondernemen.

Firazia heeft meer dan 15 jaar ervaring met het beleggen in en ontwikkelen van vastgoed in verschillende assetclasses, variërend van residentieel vastgoed tot zorgvastgoed.
Als meester in de rechten kan Firazia op juridisch vlak altijd snel adviseren, opereren en anticiperen binnen de groep. Continu schakelen tussen projecten, bedrijven en processen is haar op het lijf geschreven.

Naast haar functie bij YVG is Firazia haar thesis aan het schrijven over betaalbaarheid van wonen voor middeninkomens in de vrije huursector en zal ze medio 2022 haar Master of Real Estate (MRE) studie afgerond hebben.

X

Founder

Wim de Jong

Lees meer

Founder

Wim de Jong

Wim de Jong (1982) is oprichter en eigenaar van Young Venture Group.

Wim is de dealmaker, de strateeg en een doorgewinterde ondernemer. Zijn snelle en intuïtieve besluitvorming is zijn kracht. Hij ziet kansen en potentie en handelt daarnaar. In ieder probleem ziet hij een uitdaging. Geld is voor Wim een middel om het spel te spelen, om door te geven. Daar gaat hij slim mee om. Wim krijg energie van nieuwe kansen, grensverleggend ondernemen en het nemen van weloverwogen risico’s. Door zijn enorme kennis en ondernemerservaring is hij zowel financier als strategisch adviseur van de bedrijven waar YVG samen mee bouwt.

X

STUDIO MANAGEMENT

Emily Rawe

Lees meer

STUDIO MANAGEMENT

Emily Rawe

Emily is een van onze studio managers en ondersteunt alle bedrijven binnen het kantoor op facilitair gebied. Van het verzorgen van lunches, tot de organisatie van evenementen en daarnaast het back-office gedeelte.

X

STUDIO MANAGEMENT

Claire Goldman

Lees meer

STUDIO MANAGEMENT

Claire Goldman

Claire is een van onze studio managers en ondersteunt alle bedrijven binnen het kantoor op facilitair gebied. Van het verzorgen van lunches, tot de organisatie van evenementen en daarnaast het back-office gedeelte.

X

VACATURES

Solliciteren?

Neem een kijkje op onze Carrière-pagina voor de actuele vacatures.

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde nieuwe collega’s. Aarzel niet om je ambities met ons te delen! Stuur een motivatiebrief en je cv naar info@young.nl.


@2022 Young Venture Group