Cool Capital Partners

Wij zijn op zoek naar een aankomend partner voor vastgoedinvesteringsfonds Cool Capital Partners.

Cool Capital Partners investeert, exploiteert en beheert vastgoed ten behoeve van de diverse vastgoedfondsen. Investeerders in de fondsen zijn zowel particuliere investeerders als family offices en ondernemers. Het bedrijf is opgericht door aandeelhouder The Young Venture Group. Wij zijn ondernemers met brede praktijkkennis. Investeren in vastgoed en lange termijn relaties met onze partners is onze corebusiness.

Op dit moment zoeken wij een bevlogen ondernemende kandidaat die Cool Capital Partners naar het volgende niveau wil brengen. Inmiddels is ons eerste vastgoedfonds succesvol geplaatst en zijn er concrete (aankoop)plannen voor een tweede en derde fonds.

Onze partners investeren in bestaand of nieuw ontwikkeld vastgoed, waarbij we kijken naar de investeringsbehoefte van onze (potentiële) participanten. Wij hanteren hierbij maatschappelijke en sociale doelen: wij investeren in duurzaamheid van ons vastgoed en in het welzijn van onze huurders.

Momenteel zoeken wij een partner die samen met ons een succes wil maken van Cool Capital Partners. Meld je aan (met een pitch*) als je dit avontuur met ons aan wil gaan.

Bekijk de factsheet (PDF)

Ontvang de factsheet (PDF) in je mailbox

Toestemming(Vereist)

Meld je aan (pitch)

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Bijv. jouw pitch, cv en / of relevante documenten.
  Toestemming(Vereist)

  Overige informatie

  Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, maar graag willen we je verzoeken enkel een pitch in te sturen met je idee en onze response af te wachten. Het heeft geen zin om ons te contacteren over deze advertentie omdat wij graag eerst een voorselectie maken voor wij in gesprek gaan met kandidaten.

  Commerciële acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  (*) Procedure

  1. Meld je door middel van het insturen van een pitch bij ons aan, als je dit avontuur samen met ons aan wil gaan;
  2. Jouw pitch bestaat in ieder geval uit een kort businessplan (schriftelijk) of een vlog (max. 5 min) waarin je jezelf introduceert en aangeeft wat jij samen met ons zou willen bereiken;
  3. Na ontvangst van jouw pitch zullen we deze intern tijdens de evaluatiefase beoordelen;
  4. Wij nemen na de evaluatiefase contact met jou op en stellen je op de hoogte of jouw pitch meegaat naar de volgende fase: de selectiefase;
  5. Indien jouw pitch doorgaat naar de volgende fase, zullen wij je nader informeren over het vervolgtraject en kunnen we uiteraard eventuele vragen van jou beantwoorden.

  Wat bieden we jou als business partner?

  Als partner bieden wij (door)startkapitaal, een klankboord, indien gewenst een kantoorruime in Den Haag en een groot netwerk. Na een bepaalde periode kan jij als ondernemer ook aandeelhouder worden. Geen “managing baan” maar “skin in the game”. De start van dit avontuur kunnen wij financieren net als het aantrekken van een team.

  WhatsApp Responsive Button Deel op WhatsApp
  @2022 Young Venture Group