Can Carabasó – Ibiza

YVG heeft begin 2022 een perceel grond van acht hectare in de binnenlanden van Ibiza aangekocht nabij het stadje Santa Gertrudis de Fruitera. Sinds jaar en dag heet het perceel en bijhorende finca “Can Carabasó” welke naam wij graag behouden.

Het perceel en haar opstallen hebben de potentie om te worden gerevitaliseerd tot een vernieuwende en eigentijdse farm waar naast landbouwactiviteiten ook bijvoorbeeld evenementen, proeverijen, huwelijken, (privé) diners, meditatie en/of yoga retreats en teambuildingactiviteiten kunnen plaatsvinden.

Tevens is de locatie een perfecte start en eindplek voor de mooiste wandelingen midden op het eiland.

Daarnaast biedt de omvang van het perceel in een volgende fase wellicht mogelijkheden om zelfs een agroturismo hotel te ontwikkelen. Op het huidige terrein staan momenteel een prachtige amandelgaard, wijngaard en meerdere verouderde opstallen.  

Momenteel zijn wij op zoek naar een partner die samen met ons dit project tot een succes wil maken. Meld je aan (met een pitch*) als je dit avontuur met ons aan wil gaan.

Bekijk de factsheet (PDF)
Can Carabasó Ibiza

Ontvang de factsheet (PDF) in je mailbox

Toestemming(Vereist)

Meld je aan (pitch)

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Bijv. jouw pitch, cv en / of relevante documenten.
  Toestemming(Vereist)

  Overige informatie

  Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, maar graag willen we je verzoeken enkel een pitch in te sturen met je idee en onze response af te wachten. Het heeft geen zin om ons te contacteren over deze advertentie omdat wij graag eerst een voorselectie maken voor wij in gesprek gaan met kandidaten.

  Commerciële acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  (*) Procedure

  1. Meld je door middel van het insturen van een pitch bij ons aan, als je dit avontuur samen met ons aan wil gaan;
  2. Jouw pitch bestaat in ieder geval uit een kort businessplan (schriftelijk) of een vlog (max. 5 min) waarin je jezelf introduceert en aangeeft wat jij samen met ons zou willen bereiken;
  3. Na ontvangst van jouw pitch zullen we deze intern tijdens de evaluatiefase beoordelen;
  4. Wij nemen na de evaluatiefase contact met jou op en stellen je op de hoogte of jouw pitch meegaat naar de volgende fase: de selectiefase;
  5. Indien jouw pitch doorgaat naar de volgende fase, zullen wij je nader informeren over het vervolgtraject en kunnen we uiteraard eventuele vragen van jou beantwoorden.

  Wat bieden we jou als business partner?

  Wij stellen het gehele terrein ter beschikking en participeren mee in de onderneming. Samen met jou zetten we een juridische entiteit op waarin jij op enig moment als ondernemer ook kan participeren . Geen “managing baan” maar “skin in the game”. De start van dit avontuur kunnen wij financieren net als het aantrekken van een team.

  WhatsApp Responsive Button Deel op WhatsApp
  @2022 Young Venture Group