Beachclub – Scheveningen

YVG heeft recent een beachclub aangekocht op het strand van Scheveningen (Den Haag).

De beachclub, nu nog bekend onder de naam strandtent Dolfijn, ligt op een ideale locatie aan het populaire Noorderstrand.

Pal tegen de surfspot aan ligt dit waanzinnige plot waar alle kansen liggen voor een nieuwe fase.

Momenteel is het perceel enkel voorzien van een counter voor uitgifte en richt het paviljoen zich op kinderen en ouders d.m.v. kinderattracties zoals springkussens en trampolines.

Het paviljoen heeft nog geen alcoholvergunning* en standplaatsvergunning voor het gehele jaar. Vele omliggende bedrijven hebben deze inmiddels verworven.

Het perceel en de omgeving lenen zich perfect voor revitalisering tot een vernieuwende beachclub waar naast eigentijdse horeca ook ruimte is voor bijvoorbeeld evenementen en (groeps)activiteiten als (kite)surfen, suppen of zeilen. Daarnaast is de markt van kids surfkampen, lessen en trainingen enorm groot.

Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën voor een eigentijds concept op deze locatie.

Momenteel zijn wij op zoek naar een partner die samen met ons dit project tot een succes wil maken. Meld je aan (met een pitch*) als je dit avontuur met ons aan wil gaan.

* Graag in de pitch rekening houden met het (voorlopig) ontbreken van een alcoholvergunning.

Bekijk de factsheet (PDF)
Beachclub Scheveningen strand

Ontvang de factsheet (PDF) in je mailbox

Toestemming(Vereist)

Meld je aan (pitch)

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Bijv. jouw pitch, cv en / of relevante documenten.
  Toestemming(Vereist)

  Overige informatie

  Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, maar graag willen we je verzoeken enkel een pitch in te sturen met je idee en onze response af te wachten. Het heeft geen zin om ons te contacteren over deze advertentie omdat wij graag eerst een voorselectie maken voor wij in gesprek gaan met kandidaten.

  Commerciële acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  (*) Procedure

  1. Meld je door middel van het insturen van een pitch bij ons aan, als je dit avontuur samen met ons aan wil gaan;
  2. Jouw pitch bestaat in ieder geval uit een kort businessplan (schriftelijk) of een vlog (max. 5 min) waarin je jezelf introduceert en aangeeft wat jij samen met ons zou willen bereiken;
  3. Na ontvangst van jouw pitch zullen we deze intern tijdens de evaluatiefase beoordelen;
  4. Wij nemen na de evaluatiefase contact met jou op en stellen je op de hoogte of jouw pitch meegaat naar de volgende fase: de selectiefase;
  5. Indien jouw pitch doorgaat naar de volgende fase, zullen wij je nader informeren over het vervolgtraject en kunnen we uiteraard eventuele vragen van jou beantwoorden.

  Wat bieden we jou als business partner?

  Als partner bieden wij startkapitaal, een klankboord, indien gewenst een (extra) kantoorruime in Den Haag en een groot netwerk. Wij stellen het gehele terrein ter beschikking en participeren mee in de onderneming. Samen met jou starten we een juridische entiteit waar jij als ondernemer ook na een bepaalde termijn aandeelhouder in kunt worden. Geen “managing baan” maar “skin in the game”. De start van dit avontuur kunnen wij financieren net als het aantrekken van een team.

  WhatsApp Responsive Button Deel op WhatsApp
  @2022 Young Venture Group