Terug

Nieuws

Opening Hotel Stay at 7

Twee jaar geleden tekende founder van The Young Group Wim de Jong een transformatie overeenkomst op de Provada 2017. Met voormalig wethouder Van Hemert werd het startsein gegeven voor de vergunningsaanvraag aan de Volmerlaan 7 te Rijswijk.

Oprichter Wim de Jong (links) samen met voormalig wethouder (midden) René van Hemert tijdens het tekenen van de transformatie overeenkomst betreffende het studentenhotel Volmerlaan 7 Rijswijk op de Provada 2017.

Een gedurfd transformatieproject in het opkomend gebied de Plaspoelpolder aan de rand van Den Haag. Een gebied dat de komende jaren verder getransformeerd zal worden een het 24/7 verblijfsklimaat wenst te bereiken en daarmee een goed vestigingsklimaat van de Plaspoelpolder voor wonen, werken, recreëren en verblijven.

The Young Group is al ruime tijd actief in het gebied, werkt actief mee binnen de beleidskaders van de gemeente en richt zich na het revitaliseren van 13.000 m2 leegstaand kantoorvastgoed, de transformatie van het Stay at 7 hotel ook op het ontwikkelen van een woontoren in het havengebied.

Light opening Stay at 7 Hotel

Nu, twee jaar verder, hebben wij vandaag onze eerste enthousiaste gasten mogen ontvangen.

Het pand waar Stay at 7 is gerealiseerd was een voormalig kantoorgebouw van zo’n 6000 vierkante meter. Het stond al geruime tijd leeg. In 2017 is er met de gemeente een akkoord bereikt om hier een hotel van te maken met een industriële en vooral creatieve uitstraling. Met robuuste ruimtes, horeca, flexplekken, yoga op het dak en meer van dat soort items. Bijzondere projecten in binnen- en vooral buitenland hebben ons geïnspireerd. Berlijn, London en de Scandinavische steden lopen voorop met geweldige, vernieuwende concepten. Geen monofunctionele gebouwen meer. Mix-use is het sleutelwoord. Neem als sterk voorbeeld het Michelberger Hotel in Berlijn. Dat is uniek. Een hotel zoals niemand zich een hotel voorstelt. Je kunt er werken, studeren, overnachten, loungen, koffiedrinken, internetten en sporten op één locatie. Iets bijzonders voor een eerlijke prijs.

           

 

Enkele ruimtes worden momenteel nog afgerond en we zijn al enorm trots op het resultaat.

Speciale dank gaat uit naar alle betrokkenen en partners waaronder de gemeente Rijswijk, Studio Schaeffer, Marnix van ‘t Hoog, Kanters Horeca Advies, Sloot Services Richard van der Sloot en alle andere partijen die wij vergeten.

We kijken terug op een waanzinnig avontuur en kijken nog meer uit naar de komende maanden waarin we het hotel gaan optimaliseren, activiteiten gaan lanceren, ons team gaan uitbreiden en ook evenementen gaan faciliteren.

Wil je met ons samenwerken of meer informatie?

Neem dan contact op met Stay at 7 baas Barbara Grotenhuis via: barbara@young.nlof via 070 – 220 33 98. Check ook www.stayat7.nl

 

 

Lees meer nieuws

NSI verkoopt Parkstraat 101 -109 te Den Haag aan The Young Group

Afgelopen maandag 17 december jl. zijn de objecten aan de Parkstraat 101 – 109 door NSI verkocht aan The Young Group.

Lees meer
Oosthaven Gouda in de verhuur

Het project Oosthaven in Gouda is opgeleverd en volop in verhuur! Het imposante grachtenpand in het historische centrum van Gouda heeft zijn potentieel waargemaakt.

Lees meer
Street artist Micha Debie & The Young Group brengen kleur in Plaspoelpolder!

Stay at 7 is meer dan een hotel alleen: je kunt er werken, chillen, eten, drinken, films kijken, nieuwe mensen ontmoeten, studeren en ga zo maar door! Afgelopen week is de gevelbelettering geplaatst aan de voorzijde van het pand. Ook de zijgevel heeft inmiddels meer kleur gekregen!
 

Lees meer