MENU
Back

News

Opening Hotel Stay at 7

Twee jaar geleden tekende founder van The Young Development Wim de Jong een transformatie overeenkomst op de Provada 2017. Met voormalig wethouder Van Hemert werd het startsein gegeven voor de vergunningsaanvraag aan de Volmerlaan 7 te Rijswijk.

Oprichter Wim de Jong (links) samen met voormalig wethouder (midden) René van Hemert tijdens het tekenen van de transformatie overeenkomst betreffende het studentenhotel Volmerlaan 7 Rijswijk op de Provada 2017.

Een gedurfd transformatieproject in het opkomend gebied de Plaspoelpolder aan de rand van Den Haag. Een gebied dat de komende jaren verder getransformeerd zal worden een het 24/7 verblijfsklimaat wenst te bereiken en daarmee een goed vestigingsklimaat van de Plaspoelpolder voor wonen, werken, recreëren en verblijven.

The Young Development is al ruime tijd actief in het gebied, werkt actief mee binnen de beleidskaders van de gemeente en richt zich na het revitaliseren van 13.000 m2 leegstaand kantoorvastgoed, de transformatie van het Stay at 7 hotel ook op het ontwikkelen van een wooncomplex in het havengebied. Nu, twee jaar verder, hebben wij vandaag onze eerste enthousiaste gasten mogen ontvangen. The Young Development blijft betrokken bij de exploitatie.

Het pand waar Stay at 7 is gerealiseerd was een voormalig kantoorgebouw van zo’n 6000 vierkante meter. Het stond al geruime tijd leeg. In 2017 is er met de gemeente een akkoord bereikt om hier een hotel van te maken met een industriële en vooral creatieve uitstraling. Met robuuste ruimtes, horeca, flexplekken, yoga op het dak en meer van dat soort items. Bijzondere projecten in binnen- en vooral buitenland hebben ons geïnspireerd. Berlijn, London en de Scandinavische steden lopen voorop met geweldige, vernieuwende concepten. Geen monofunctionele gebouwen meer. Mix-use is het sleutelwoord. Neem als sterk voorbeeld het Michelberger Hotel in Berlijn. Dat is uniek. Een hotel zoals niemand zich een hotel voorstelt. Je kunt er werken, studeren, overnachten, loungen, koffiedrinken, internetten en sporten op één locatie. Iets bijzonders voor een eerlijke prijs.

           

We kijken terug op een waanzinnig avontuur en kijken nog meer uit naar de komende maanden waarin we het hotel gaan optimaliseren, activiteiten gaan lanceren, ons team gaan uitbreiden en ook evenementen gaan faciliteren.

Wil je met ons samenwerken of meer informatie?

Neem dan contact op General manager Claudia van den Berg via  via gm@stayat7.nl

Check ook www.stayat7.nl

 

 

Read more news

Vergunning transformatie project Volmerlaan 7 verleend

In het kader van “Nieuw leven in de Plaspoelpolder” is hier het volgende project wat The Young Group nu officieel van start mag laten gaan.

Read more
City Lofts The Hague opgeleverd!

De eerste vleugel van het City Lofts The Hague project is opgeleverd! De eerste huurders zijn al ingetrokken in de splinternieuwe, volledig gemeubileerde city lofts in Den Haag, Mariahoeve.

Read more
Transformatieproject Acaciastraat Den Haag volledig verhuurd

In het hart van de populaire Bomenbuurt in Den Haag is het prachtige pand aan de Acaciastraat inmiddels volledig opgeleverd en verhuurd.

Read more