Young Venture Group feliciteert Young Asset Partners met aantreden nieuwe directie

press
12 oktober 2022
firazia

Young Venture Group is verheugd aan te kondigen dat Young Asset Partners, voorheen bekend als Cool Capital Partners, twee nieuwe directeuren heeft benoemd: David Lukkien en Gerben van Leeuwen.

Gerben werkte eerder voor een van de grootste Nederlandse nutsbedrijven waar hij zich bezighield met duurzaamheidsprojecten in de bredere Nederlandse vastgoedmarkt. Daarvoor werkte hij bij een van de top financiële instellingen in Nederland, waar hij zich richtte op financiële markten, obligaties en de (onderhandse) plaatsingen van andere schuldinstrumenten.

David is onlangs werkzaam geweest in de Nederlandse vastgoedfinancieringsmarkt en heeft vele vastgoedinvesteringen en -ontwikkelingen gefinancierd. Daarvoor werkte hij voor een private equity firma waar hij betrokken is geweest bij alle fasen van de investeringen.

Hoewel de naam duidt op sterke banden met de Young Venture Group, blijft het kantoor een zelfstandige entiteit en zal het binnenkort de markt betreden met nieuwe investeringsmogelijkheden.

David Lukkien & Gerben van Leeuwen: Wij zijn ervan overtuigd dat onze eerdere ervaring en ons netwerk een geweldige aanvulling zullen zijn op het team van Young Asset Partners. We kijken ernaar uit om samen te werken en onze investeerders de volgende ronde van geweldige vastgoed investeringsmogelijkheden aan te bieden.

Wim: “Ik vind het mooi dat het team gekozen heeft voor de Young naamstelling. Het bedrijf blijft zelfstandig, en de blik blijft vooruit. Dit onderschrijft wel de synergievoordelen van de groep gelieerde bedrijven die we onder de Young paraplu opbouwen. Ik ben blij dat zich dat nu ook uit in de naam Young Asset Partners B.V..”

Firazia Sardar: “De visie van Young Asset Partners sluit naadloos aan op de visie van Young Venture Group ten aanzien van het investeren in vastgoedobligaties. Ik ben enthousiast om David en Gerben in ons team te verwelkomen. De komende jaren zullen wij het bedrijf verder uitbouwen met aantrekkelijke vastgoedproposities voor de obligatiehouders.”

@2022 Young Venture Group