Peace Home Busua 

Een voorbeeld dat aansluit bij de projecten die wij willen ondersteunen is het project Peace Home Busua.  

Asomdwee Fie – Peace Home is een non-profit project voor jeugdigen met een beperking in Busua, Ghana. Als inmiddels officieel geregistreerde NGO in Ghana, is het de eerste instantie in de hele Western Region die zich speciaal inzet voor jeugdigen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Het doel van Peace Home is het creëren van een dagcentrum waar jeugdigen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking de mogelijkheid krijgen zich op hun eigen manier te ontwikkelen door passende therapieën en activiteiten aan te bieden waarbij familieleden en de gemeenschap worden betrokken.

Shalu Wahlers, Sarah Pols en Holly Visser aan het woord over de samenwerking met Young Venture Group:

Wij als team van Peace Home zijn enthousiast over de samenwerking en steun van Young Venture Group en kijken uit naar de volgende stappen die we kunnen nemen. Peace Home is nog volledig in opbouw en daardoor genoodzaakt uit te reiken naar organisaties die een helpende hand bieden aan humanitaire initiatieven. Young Venture Group biedt Peace Home de benodigde steun om verder te kunnen groeien.

Met de financiele steun van Young Venture Group krijgen wij een grote kans om een naastgelegen stuk grond aan te kopen waar we een interactieve plek binnen onze community kunnen creeren.
Verder zouden we hier ook meer groente en fruit kunnen verbouwen op een interactieve manier met de kinderen en community om zelfvoorzienend te worden op het gebied van voeding die we aanbieden.

Initiatief voorleggen?

Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@young.nl

@2023 Young Venture Group