Team

WE LATEN ONS BEDRIJF SAMEN GROEIEN

Bij Young Venture Group werken doortastende professionals. Mensen die gemotiveerd, leergierig en integer zijn. Die deskundig zijn en een stap verder willen gaan. Mensen die betrokken, gedreven en ambitieus zijn. Wij hebben onze staat van dienst opgebouwd door de inzet, expertise en ‘out of the box’-denkers binnen onze organisatie.

MANAGING DIRECTOR

Firazia Sardar

Als managing director is Firazia verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van alle ventures binnen de YVG conform de missie en visie van de YVG, onze portfoliostrategie, acquisities, maatschappelijk en sociaal verantwoord ondernemen.

Firazia heeft meer dan 15 jaar ervaring met het beleggen in en ontwikkelen van vastgoed in verschillende assetclasses, variërend van residentieel vastgoed tot zorgvastgoed.
Als meester in de rechten kan Firazia op juridisch vlak altijd snel adviseren, opereren en anticiperen binnen de groep. Continu schakelen tussen projecten, bedrijven en processen is haar op het lijf geschreven.

Naast haar functie bij YVG is Firazia haar thesis aan het schrijven over betaalbaarheid van wonen voor middeninkomens in de vrije huursector en zal ze begin 2023 haar Master of Real Estate (MRE) studie afgerond hebben.

X

Founder

Wim de Jong

Wim de Jong (1982) is oprichter en eigenaar van Young Venture Group.

Wim is de dealmaker, de strateeg en een doorgewinterde ondernemer. Zijn snelle en intuïtieve besluitvorming is zijn kracht. Hij ziet kansen en potentie en handelt daarnaar. In ieder probleem ziet hij een uitdaging. Geld is voor Wim een middel om het spel te spelen, om door te geven. Daar gaat hij slim mee om. Wim krijg energie van nieuwe kansen, grensverleggend ondernemen en het nemen van weloverwogen risico’s. Door zijn enorme kennis en ondernemerservaring is hij zowel financier als strategisch adviseur van de bedrijven waar YVG samen mee bouwt.

Read the interview (VG Vision December 2021) with Wim de Jong Read more about the timeline of Young Venture Group
X

Financial director

Lizzy van Schie

Lizzy is als financial director verantwoordelijk voor het gehele financiële aspect binnen The Young Venture Group en zij adviseert het management team op financieel vlak met betrekking tot het begeleiden van de ventures. Door haar passie voor cijfers, is deze rol haar op het lijf geschreven.

Hiervoor heeft Lizzy 7 jaar bij een projectontwikkelaar in het Haagsche gewerkt. Eerst in de rol van projectmanager en vervolgens als financial controller. Daarbij heeft zij veel financiële en fiscale kennis rondom vastgoedactiviteiten opgedaan en heeft zij zichzelf de financiële processen volledig eigen gemaakt.

X

Executive PA Young Venture Group

Josephine Boode 

As Executive PA, Josephine is responsible for structuring and arranging various matters for the Young Venture Group. Getting things done is her middle name. 

Josephine started her career in hospitality and worked in several hotels in different countries. During those years she mastered her organizational and communicational skills and of course her people skills. Even though Josephine has left the hospitality industry she will always try and make sure everyone around her is taken care of. 

After more than 3 years of experience Josephine is confident in using her abilities to make sure the operations will run smoothly at the Young Venture Group. 

X

VACATURES

Wil je solliciteren?

Kijk op onze carrièrepagina voor actuele vacatures.

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Aarzel niet om uw ambities met ons te delen! Stuur een motivatiebrief en je CV naar info@young.nl.


@2022 Young Venture Group