Team

WE LATEN ONS BEDRIJF SAMEN GROEIEN

Bij Young Venture Group werken doortastende professionals. Mensen die gemotiveerd, leergierig en integer zijn. Die deskundig zijn en een stap verder willen gaan. Mensen die betrokken, gedreven en ambitieus zijn. Wij hebben onze staat van dienst opgebouwd door de inzet, expertise en ‘out of the box’-denkers binnen onze organisatie.

MANAGING DIRECTOR

Firazia Sardar

Als managing director is Firazia verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van alle ventures binnen de YVG conform de missie en visie van de YVG, onze portfoliostrategie, acquisities, maatschappelijk en sociaal verantwoord ondernemen.

Firazia heeft meer dan 15 jaar ervaring met het beleggen in en ontwikkelen van vastgoed in verschillende assetclasses, variërend van residentieel vastgoed tot zorgvastgoed.
Als meester in de rechten kan Firazia op juridisch vlak altijd snel adviseren, opereren en anticiperen binnen de groep. Continu schakelen tussen projecten, bedrijven en processen is haar op het lijf geschreven.

Naast haar functie bij YVG is Firazia haar thesis aan het schrijven over betaalbaarheid van wonen voor middeninkomens in de vrije huursector en zal ze begin 2023 haar Master of Real Estate (MRE) studie afgerond hebben.

X

Founder

Wim de Jong

Wim de Jong (1982) is oprichter en eigenaar van Young Venture Group.

Wim is de dealmaker, de strateeg en een doorgewinterde ondernemer. Zijn snelle en intuïtieve besluitvorming is zijn kracht. Hij ziet kansen en potentie en handelt daarnaar. In ieder probleem ziet hij een uitdaging. Geld is voor Wim een middel om het spel te spelen, om door te geven. Daar gaat hij slim mee om. Wim krijg energie van nieuwe kansen, grensverleggend ondernemen en het nemen van weloverwogen risico’s. Door zijn enorme kennis en ondernemerservaring is hij zowel financier als strategisch adviseur van de bedrijven waar YVG samen mee bouwt.

Read the interview (VG Vision December 2021) with Wim de Jong Read more about the timeline of Young Venture Group
X

Brand Director

Jojanneke Goedhart

Jojanneke is onze Brand Director en speelt een belangrijke rol in het vormgeven van het imago en de boodschap van ons bedrijf. Ze heeft veel ervaring op het gebied van branding, marketing en public relations en is verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van de marketingstrategieën voor YVG.

Met meer dan 15 jaar ervaring in marketing en communicatie binnen media, beauty en goede doelen, begrijpt Jojanneke de kracht van storytelling als geen ander. Ze heeft oog voor detail en zorgt ervoor dat onze boodschap effectief wordt gecommuniceerd.

Jojanneke is enorm toegewijd aan onze missie en visie en zorgt ervoor dat de boodschap helder, overtuigend en aansprekend is voor ons publiek. 

X

Financial director

Lizzy van Schie

Lizzy is als financial director verantwoordelijk voor het gehele financiële aspect binnen The Young Venture Group en zij adviseert het management team op financieel vlak met betrekking tot het begeleiden van de ventures. Door haar passie voor cijfers, is deze rol haar op het lijf geschreven.

Hiervoor heeft Lizzy 7 jaar bij een projectontwikkelaar in het Haagsche gewerkt. Eerst in de rol van projectmanager en vervolgens als financial controller. Daarbij heeft zij veel financiële en fiscale kennis rondom vastgoedactiviteiten opgedaan en heeft zij zichzelf de financiële processen volledig eigen gemaakt.

X

Head of Real Estate

Wouter van der Poel

Wouter is als Head of Real Estate verantwoordelijk voor het adviseren van het managementteam over alle vastgoedgerelateerde zaken en fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle vastgoedvraagstukken. Zijn liefde voor vastgoed gaat verder dan zijn buitengewone interesse in de gebouwen zelf.
Door zijn vermogen om mensen te verbinden, heeft hij een scherp oog voor degenen die het gebruik en eigendom van het vastgoed uiteindelijk zijn unieke karakter geven.

Momenteel leidt Wouter een team van enthousiaste vastgoedprofessionals als Managing Director van Parkstone, een dochteronderneming van Young. Het team ontzorgt eigenaren volledig in hun vastgoedbeheer. 

Wouter’s achtergrond omvat een eerdere rol als Head of Acquisitions bij projectontwikkelaar Rebirth Development, tevens een dochteronderneming van Young, waar hij commercieel verantwoordelijk was. Hij heeft een zeer brede interesse en algemene kennis, is commercieel onderlegd, analytisch sterk en sociaal vaardig.  

X

Office and content manager

Rahayu Folkers

Rahayu is een office- en content manager die excelleert in het creëren van een hartelijke sfeer voor alle bezoekers van Young. Ze waarborgt een soepel verloop in de kantoorondersteuning en laat daarnaast haar creativiteit zien door hoogwaardige content te creëren voor Young op social media.

Rahayu heeft hiervoor meer dan 3 jaar ervaring opgedaan in de hospitality, waaronder bij luchtvaartmaatschappijen en hotels in Indonesië. Haar passie voor social media heeft haar tot een unieke en waardevolle aanwinst gemaakt binnen het bedrijf. Bovendien staat ze bekend om haar culinaire vaardigheden, zo verwent ze het team met haar overheerlijke Indonesische lunches.

X

VACATURES

Wil je solliciteren?

Kijk op onze carrièrepagina voor actuele vacatures.

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Aarzel niet om uw ambities met ons te delen! Stuur een motivatiebrief en je CV naar info@young.nl.


@2023 Young Venture Group