Young Real Estate Ventures – Start Rebirth Development

young-companies-nl
31 januari 2021
Young Redactie

Begin 2021 heeft YVG samen met Nanne Veenstra Rebirth Development opgericht.

reBirth is een projectontwikkelaar met een sterke focus op add-value projecten in heel Nederland en met een focus in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Haar kracht is het zoeken, vinden en creatief inschatten van bestaand vastgoed en ontwikkellocaties om deze nieuw leven in te blazen.

Veenstra (1981) studeerde Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na het behalen van zijn diploma heeft hij gedurende 7 jaar bij internationale grootbanken gewerkt om vervolgens zijn eigen vastgoedbedrijf op te zetten in Amsterdam. In zijn laatste functie vervulde hij de rol van CEO bij Young Venture Group, waar hij de transitie van ontwikkelende belegger naar eindbelegger leidde en de ontwikkeltak afsplitste.

Veenstra: “reBirth is een nieuwe naam maar met een lange staat van dienst. We blijven ons inzetten om verouderd vastgoed en onaantrekkelijke locaties een nieuwe bestemming te geven, en spelen daarbij in op de kansen en uitdagingen die zich vandaag de dag voordoen.

Zo zijn we als gevolg van de corona-pandemie in gesprek geraakt met eigenaren die opeens anders tegen hun vastgoed aankijken. Ik verwacht dat we komende tijd enkele mooie transacties kunnen aankondigen.”

Daarnaast heeft Rebirth een voormalig perceel aan het Havenkwartier te Rijswijk overgenomen van YVG. Op het perceel van de voormalige betoncentrale zullen twee wooncomplexen worden gerealiseerd met in de plinten ruimte voor bedrijvigheid (ca. 15.000 m2).

YVG Group financiert zowel de project portefeuille als de groei van de organisatie.

Als u meer wilt weten over onze activiteiten, neem dan contact met ons op.

@2023 Young Venture Group