People

WE LATEN ONS BEDRIJF SAMEN GROEIEN

Bij Young Venture Group werken doortastende professionals. Mensen die gemotiveerd, leergierig en integer zijn. Die deskundig zijn en een stap verder willen gaan. Mensen die betrokken, gedreven en ambitieus zijn. Wij hebben onze staat van dienst opgebouwd door de inzet, expertise en ‘out of the box’-denkers binnen onze organisatie.

Founder

Wim de Jong

Wim de Jong (1982) is oprichter en eigenaar van Young Venture Group.

Wim is de dealmaker, de strateeg en een doorgewinterde ondernemer. Zijn snelle en intuïtieve besluitvorming is zijn kracht. Hij ziet kansen en potentie en handelt daarnaar. In ieder probleem ziet hij een uitdaging. Geld is voor Wim een middel om het spel te spelen, om door te geven. Daar gaat hij slim mee om. Wim krijg energie van nieuwe kansen, grensverleggend ondernemen en het nemen van weloverwogen risico’s. Door zijn enorme kennis en ondernemerservaring is hij zowel financier als strategisch adviseur van de bedrijven waar YVG samen mee bouwt.

Read the interview (VG Vision December 2021) with Wim de Jong Read more about the timeline of Young Venture Group
X

MANAGING DIRECTOR

Firazia Sardar

Als managing director is Firazia verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van alle ventures binnen de YVG conform de missie en visie van de YVG, onze portfoliostrategie, acquisities, maatschappelijk en sociaal verantwoord ondernemen. Continu schakelen tussen projecten, bedrijven en processen is haar op het lijf geschreven.

Firazia heeft meer dan 15 jaar ervaring met het beleggen in en ontwikkelen van vastgoed in verschillende assetclasses, variërend van residentieel vastgoed tot zorgvastgoed

Als meester in de rechten kan Firazia op juridisch vlak altijd snel adviseren, opereren en anticiperen binnen de groep. Tevens heeft zij in 2023 de titel Master of Real Estate behaald (MRE). In haar thesis deed ze onderzoek naar de betaalbaarheid van wonen voor middeninkomens in de vrije sector.

X

Chief Real Estate Officer

Dave Boer

X

Chief Financial Officer

Melanie Joubert

X

Management assistent

Demi van der Stelt

Demi is een getalenteerde managementassistente die uitblinkt in het verwelkomen van iedereen die de deuren van ons Young-kantoor binnenkomt en zorgt voor een soepel verloop van alle diensten. Naast haar kerntaken laat ze haar creativiteit zien in het ontwikkelen van hoogwaardige content voor Young.

 

X

VACATURES

Wil je solliciteren?

Kijk op onze carrièrepagina voor actuele vacatures.

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Aarzel niet om uw ambities met ons te delen! Stuur een motivatiebrief en je CV naar info@young.nl.


@2023 Young Venture Group