Young Charity – Asomdwee Fie – Peace Home

Alle vaders en moeders weten: de gouden jaren met een jong gezin vliegen voorbij. De peuter of kleuter die je de ene avond met een verhaal en grapje naar bed brengt is ineens een puber die zijn eigen weg gaat. Een moment van bezinning maakt duidelijk dat juist deze kleine dingen de grote dingen in het leven zijn.

press
27 juni 2022
Young Redactie

Ondernemerschap is voor ons ook teruggeven aan de maatschappij. Een van onze doelen is dan ook om jaarlijks meerdere projecten te sponsoren. Ondernemen met als doel om iets goed te kunnen betekenen. Asomdwee Fie – Peace Home is zo’n non-profit project voor jeugdigen met een beperking in Busua, Ghana.

Het Peace Home dagcentrum heeft als doel om hen de mogelijkheid te geven om zich op hun eigen manier te ontwikkelen door passende therapieën en activiteiten, waarbij ook familieleden en de gemeenschap worden betrokken. Peace Home is nog volledig in opbouw en elke dag komen we een stukje dichter bij de groei hiervan.

De nieuwste mijlpaal? Een waterafvoersysteem waarin regenwater wordt opgevangen, zodat dit water (her)gebruikt kan worden!

Wij zijn trots om zo’n mooi initiatief te kunnen ondersteunen. Bedankt voor deze prachtige foto door initiatiefnemers Shalu Wahlers, Sarah Pols en Holly Visser!

@2023 Young Venture Group