Onderneem mee

Nog op te richten (vakantie) resort zoekt ondernemende kick-starter!

Heb jij ervaring met het opbouwen, runnen en groot maken van een resort/hotel? Zou je er voor open staan om jouw buitenlandse droom met ons werkelijkheid te maken?

Als het antwoord ja is, dan is deze functie misschien iets voor jou.

Het is jouw opdracht om een Europees kleinschalig resort vanaf scratch te zoeken, vinden, met ons aan te kopen, te revitaliseren en opnieuw op te bouwen.

Heb jij altijd al voor jezelf willen beginnen met een ervaren investerende ondernemer aan je zijde? Dan is dit je kans!

Initiatiefnemer The Young Venture Group (TYVG)is een particuliere investeerder met een focus op vastgoedbeleggingen en ondernemingen in de vastgoedsector. De investeringsmaatschappij heeft diverse vastgoed(gerelateerde) bedrijven en vastgoedbeleggingen in haar portfolio.

Van uit initiatiefnemer TYVG bestaat te ambitie om een vernieuwend resort op te richten ergens op een A-locatie in Europa.

Binnen haar participaties zoekt TYVG altijd naar een participerende directeur, ook hier. Samen met deze participant zullen we starten aan het uitwerken, optimaliseren en finetunen van het business- en beleidsplan.

Je bent verantwoordelijk voor het zoeken, vinden en aankopen van het resort en kan je zoektocht starten in het buitenland. In de tussentijd ga je aan de slag met het go-to-market-plan terwijl je je netwerk opbouwt en belangrijke commerciële relaties ontwikkelt.

TYVG heeft een succesvol track record in het creatief en”anders” in de markt zetten van vastgoed concepten en kijkt ernaar uit om samen met jou dit bedrijf op te zetten. TYVG als investeerder en adviseur en jij als Managing Director die het bedrijf gaat opzetten, te beginnen bij het bedenken van een sterke bedrijfsnaam en het ontwikkelen van de website. Dat is wat we bedoelen met vanaf scratch.

En niet te vergeten het aannemen van personeel en bouwen van een goed team.

Je wordt het gezicht van het bedrijf en je bent een echte netwerker. Je raakt enthousiast om het bedrijf (vanaf nul) op te bouwen.

Wat doe je als Managing Director?

Je start vanaf nul in eerste instantie vanuit ons Haagse kantoor met de zoektocht, het concretiseren van ons business plan, de website & look and feel en alles dat hierbij komt kijken. Af en aan kun je naar het buitenland om proposities te bekijken en te beoordelen.

Verder ben je een people manager, kan je goed delegeren en vind het het leuk om de komende jaren een divers team op te bouwen met een eigen bedrijfscultuur.

De komende jaren zijn tropenjaren waarin we gaan bouwen, focussen en grensverleggend ondernemen. Spreekt jou dit aan en stroop je graag de mouwen op? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De ideale kandidaat heeft

 • Een ondernemende en commerciële drive en ambitie
 • Een CAN DO mentaliteit
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de resort/hotel hoek
 • Voldoende analytisch- en cijfermatig onderlegd
 • Kennis en een netwerk
 • Geen probleem denker maar een realistische optimist
 • Integer karakter, geen schreeuwer

Wat we jou kunnen bieden

 • Marktconform salaris en bonusregeling gebaseerd op de eerste milestones
 • De kans om vanaf nul een bedrijf op te bouwen en van werknemer ondernemer te worden door na 24 maanden aandeelhouder te worden
 • Hoge mate van autonomie
 • Ondersteuning & funding van ambitieuze oprichter
 • Een ruime kapitaalinjectie om dit bedrijf te kunnen opstarten en door de eerste jaren te loodsen zonder financiële stress
 • De mogelijkheid om het resort/vastgoed te kunnen aankopen;
 • Een nieuw ondernemend, energiek en uitdagend hoofdstuk in jouw leven

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV en motivatie naar info@young.nl

We streven ernaar elke sollicitatie binnen 2 weken te beantwoorden. Graag tot ziens!

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

De sfeer van Incubator young

@2022 Young Venture Group