Young Venture Group is maatschappelijk partner geworden van ADO Den Haag in de Maatschappij

young-charity-nl
Young Redactie

Young Charity is één van onze ondernemingen, waarmee wij onze maatschappelijke ambitie tot uitdrukking brengen, namelijk iets teruggeven aan de maatschappij. Middels Young Charity steunen wij jaarlijks meerdere maatschappelijke projecten, waaronder “ADO Den Haag in de Maatschappij”.

Wij delen dan ook de visie van ADO in de Maatschappij dat alle inwoners van de regio Haaglanden recht hebben op en toegang tot gezond leven, educatie en participatie, waarmee zij zelf voor hun welzijn kunnen zorgen. Lees hieronder het persbericht wat ADO in de Maatschappij onlangs publiceerde.

Young Venture Group is maatschappelijk partner geworden van ADO Den Haag in de Maatschappij

De stichting is zeer content met het verbinden van de, van origine “Haagse” investeringsmaatschappij, Young Venture Group die zich komend seizoen als projectpartner verbindt aan alle maatschappelijke activiteiten van ADO Den Haag. Er wordt ingezet op een lange en duurzame samenwerking waarbij niet alleen projectondersteuning, maar ook het delen van kennis en expertise centraal zal staan.

Young Venture Group is een ambitieuze allround investeerder met meer dan 20 jaar ondernemerservaring. Onder het YOUNG-label vallen diverse ondernemingen (o.a. vastgoed, media, hospitality en financiële diensten), die elkaar versterken en kunnen voorzien van business.De MVO-georiënteerde eigenaar Wim de Jong vindt dit partnership goed passen binnen de strategie van zijn onderneming:

” Als Haagse ondernemer en voetballer ben ik verheugd om ons steentje bij te dragen aan het behalen van de maatschappelijke doelstellingen van de grootste voetbalclub in de stad, omdat bij Young Venture Group ondernemen en investeren in de maatschappij hand in hand gaan. We kijken uit naar de verwezenlijking van de veelbelovende projecten van ‘ADO Den Haag in de maatschappij’ en steunen de club daarnaast natuurlijk om weer terug in de Eredivisie te komen.”

@2023 Young Venture Group