Samen
durven ondernemen

Young Venture Group heeft een beleggingsportefeuille bestaande uit bedrijven in verschillende activaklassen welke vrijwel allemaal opereren onder het Young label. De portefeuille is weloverwogen gediversifieerd. We bedienen verschillende assetclasses, hebben meerderheids- en minderheidsinvesteringen in bedrijven en investeren in onroerend goed.

Young Venture Group is in staat om uitdagende participaties te realiseren, winst en verkoopopbrengsten te herinvesteren en nieuwe en/of bestaande bedrijven te ondersteunen, te ontwikkelen en te laten groeien.

news

Young Venture Group invited to the ADO podcast

Lees meer
news

Young Charity. Werk en bedrijf een beetje beter maken.

Lees meer
news

Young Startups. Wij helpen oprichters bij het starten, financieren en laten groeien.

Lees meer
news

Young Venture Group feliciteert Young Asset Partners met aantreden nieuwe directie

Lees meer

Our companies

STUDIO YOUNG

De broedplaats,
waar onze plannen
vorm krijgen.

In hartje Den Haag hebben we een eigen broedplaats waar onze nieuwe ventures hun vleugels kunnen uitslaan. Een innovatieve en ruim opgezette kantoorruimte van alle gemakken voorzien. Hier krijgen onze ventures de kans om te starten, op te schalen en een vliegende start te maken. Ook het team van Young Venture Group nestelt zich hier.

FOUNDER WIM DE JONG

“Aan de rand van het
ravijn bloeien de
mooiste bloemen.”

Wim de Jong (1982) is oprichter en eigenaar van The Young Venture Group.

Vanaf jonge leeftijd heeft Wim een sterke interesse in ondernemerschap. Dit begon op 12-jarige leeftijd, koekjes en drankjes verkopen in het park, het runnen van een evenementenbureau tijdens zijn middelbare schoolperiode, het opzetten van een landelijk cateringbedrijf voor studenten tijdens zijn studie.

@2023 Young Venture Group