Terug

Nieuws

Nieuw hoofdkantoor The Young Group

Eind 2018 is The Young Group eigenaar geworden van de monumentale panden aan de Parkstraat 101 – 109.

Naast de realisatie van 69 appartementen komt de wens van de projectontwikkelaar uit om zich opnieuw te vestigen in Den Haag en zal er een inspirerend kantoor worden ontwikkeld op de hoogste verdieping van de panden. Den Haag is bij uitstek de stad die zichzelf in hoog tempo ontwikkelt en waar The Young Group haar zwaartepunt heeft liggen qua (project) portefeuille. Het kantoor krijgt een vernieuwende en creatieve uitstraling. Een plek waar we ons graag mee identificeren.

Verhuizing The Young Group

The Young Group heeft de afgelopen jaren kantoor gehouden op het Seven Cities Complex in Rijswijk. Inmiddels is dit gehele complex verhuurd en zal The Young Group haar voormalige kantoor ter verhuur aanbieden. Naar verwachting zal de verhuizing in het eerste kwartaal van 2020 plaatsvinden. 

Over The Young Group

The Young Group is een jonge allround vastgoedontwikkelaar en -belegger. Onze focus ligt op het zoeken, vinden en transformeren van binnenstedelijk vastgoed. We ontwikkelen zowel voor onze eigen portefeuille als voor eindbeleggers. Onze brede portefeuille bestaat uit woningen, kantoren en een hotel.

 

Lees meer nieuws

Street artist Micha Debie & The Young Group brengen kleur in Plaspoelpolder!

Stay at 7 is meer dan een hotel alleen: je kunt er werken, chillen, eten, drinken, films kijken, nieuwe mensen ontmoeten, studeren en ga zo maar door! Afgelopen week is de gevelbelettering geplaatst aan de voorzijde van het pand. Ook de zijgevel heeft inmiddels meer kleur gekregen!
 

Lees meer
Creatief Hotel Volmerlaan 7

Young Group koopt voormalig kantoorpand aan Volmerlaan 7 en transformeert het tot hotel.

Lees meer
The Young Group verwerft voormalig betonmortelcentrale Plaspoelpolder

Afgelopen 31 oktober jl. heeft The Young Group de voormalig betonmortelcentrale in de Plaspoepolder aangekocht. Momenteel worden de herontwikkelingsmogelijkheden van het perceel op deze transformatielocatie in beeld gebracht.

Lees meer