Terug

Nieuws

Nieuw hoofdkantoor The Young Group

Eind 2018 is The Young Group eigenaar geworden van de monumentale panden aan de Parkstraat 101 – 109.

Naast de realisatie van 69 appartementen komt de wens van de projectontwikkelaar uit om zich opnieuw te vestigen in Den Haag en zal er een inspirerend kantoor worden ontwikkeld op de hoogste verdieping van de panden. Den Haag is bij uitstek de stad die zichzelf in hoog tempo ontwikkelt en waar The Young Group haar zwaartepunt heeft liggen qua (project) portefeuille. Het kantoor krijgt een vernieuwende en creatieve uitstraling. Een plek waar we ons graag mee identificeren.

Verhuizing The Young Group

The Young Group heeft de afgelopen jaren kantoor gehouden op het Seven Cities Complex in Rijswijk. Inmiddels is dit gehele complex verhuurd en zal The Young Group haar voormalige kantoor ter verhuur aanbieden. Naar verwachting zal de verhuizing in het eerste kwartaal van 2020 plaatsvinden. 

Over The Young Group

The Young Group is een jonge allround vastgoedontwikkelaar en -belegger. Onze focus ligt op het zoeken, vinden en transformeren van binnenstedelijk vastgoed. We ontwikkelen zowel voor onze eigen portefeuille als voor eindbeleggers. Onze brede portefeuille bestaat uit woningen, kantoren en een hotel.

 

Lees meer nieuws

Turn-key project Aert van der Goesstraat

In het bruisende Statenkwartier is The Young Group in maart 2017 gestart met de ontwikkeling van een voormalig herenpand aan de Aert van der Goesstraat.

Lees meer
“Jonge” vastgoedontwikkelaars kopen kantorencomplex in Rijswijk!

Het kantorencomplex Seven Cities aan de Lange Kleiweg 50-62 in Rijswijk heeft sinds 1 november 2017 een nieuwe eigenaar! The Young Group heet het gehele complex gekocht.  

Lees meer
The Young Group investeert mee in Coffee corner

Medio maart 2018 opent Coffee @ 7 haar deuren op het Seven Cities Complex van The Young Group, dat wordt gerund door mensen met een beperking.

Lees meer