Terug

Nieuws

Nieuw hoofdkantoor The Young Group

Eind 2018 is The Young Group eigenaar geworden van de monumentale panden aan de Parkstraat 101 – 109.

Naast de realisatie van 69 appartementen komt de wens van de projectontwikkelaar uit om zich opnieuw te vestigen in Den Haag en zal er een inspirerend kantoor worden ontwikkeld op de hoogste verdieping van de panden. Den Haag is bij uitstek de stad die zichzelf in hoog tempo ontwikkelt en waar The Young Group haar zwaartepunt heeft liggen qua (project) portefeuille. Het kantoor krijgt een vernieuwende en creatieve uitstraling. Een plek waar we ons graag mee identificeren.

Verhuizing The Young Group

The Young Group heeft de afgelopen jaren kantoor gehouden op het Seven Cities Complex in Rijswijk. Inmiddels is dit gehele complex verhuurd en zal The Young Group haar voormalige kantoor ter verhuur aanbieden. Naar verwachting zal de verhuizing in het eerste kwartaal van 2020 plaatsvinden. 

Over The Young Group

The Young Group is een jonge allround vastgoedontwikkelaar en -belegger. Onze focus ligt op het zoeken, vinden en transformeren van binnenstedelijk vastgoed. We ontwikkelen zowel voor onze eigen portefeuille als voor eindbeleggers. Onze brede portefeuille bestaat uit woningen, kantoren en een hotel.

 

Lees meer nieuws

Gemeente Den Haag vergunt bouwplan The Young Group voor de realisatie van 49 appartementen

The Young Group heeft vanuit de gemeente een akkoord gekregen, zodat er gestart kan worden met het project ‘First Floor City Lofts’.  

Lees meer
WORD MEDE FINANCIERDER BIJ NIEUW THE YOUNG GROUP PROJECT

In het centrum van Den Haag heeft The Young Group twee kadastrale eigendommen verworven waar wij negen zelfstandige woningen willen realiseren. Het huidige woningen vormen samen een groot leegstaand, verouderd en incourant herenhuis aan de Loosduinseweg in het hippe en populaire Regentessekwartier.

Lees meer
Oosthaven Gouda in de verhuur

Het project Oosthaven in Gouda is opgeleverd en volop in verhuur! Het imposante grachtenpand in het historische centrum van Gouda heeft zijn potentieel waargemaakt.

Lees meer