MENU
Back

News

The Young Development tekent principe akkoord Provada

Links directeur van The Young Development Wim de Jong, midden Wethouder René van Hemert en rechts Hans Sparreboom van Steenvlinder.

De gemeente Rijswijk en The Young Development ondertekenen overeenkomst voor transformatieproject in Plaspoelpolder. Op 31 mei 2017 heeft de wethouder Economische Zaken van gemeente Rijswijk, René van Hemert, een principe akkoord getekend met Wim de Jong, vertegenwoordigd van uit The Young Development. De overeenkomst betreft een transformatieproject waarin een voormalig kantoorpand een hotel functie met overige bestemmingen krijgt. Deze ondertekening vond plaats in Amsterdam tijdens de vastgoedbeurs PROVADA op het Transformatieplein. Hier heeft een mini-conferentie over gebiedsontwikkeling van de Plaspoelpolder plaatsgevonden. Naast het ondertekenen van het principe akkoord is directeur Wim de Jong uitgenodigd om op het transformatieplein deel te nemen in een expertpanel ter beoordeling van nieuwe initiatieven in de Plaspoelpolder.

Volmerlaan 7 – The Young Group: transformatie naar hotel met extra functies
The Young Development heeft het voormalig kantoorpand aan de Volmerlaan 7 in mei 2017 aangekocht. Met de bekrachtiging van het principe akkoord zal The Young Development het creatief herontwikkelingsplan verder opstellen. Het object een kantoor- gebouw van zo’n 6000 vierkante meter. Het staat al geruime tijd leeg. Het doel is om daar een hotel van te maken met een industriële en vooral creatieve uitstraling. Met robuuste ruimtes, horeca, flexplekken, yoga op het dak en meer van dat soort items. Bijzondere projecten in binnen- en vooral buitenland hebben ons geïnspireerd. Berlijn, London en de Scandina- vische steden lopen voorop met geweldige, vernieuwende concepten. Geen monofunctionele gebouwen meer. Mix-use is het sleutelwoord. Neem als sterk voorbeeld het Michel- berger Hotel in Berlijn. Dat is uniek. Een hotel zoals niemand zich een hotel voorstelt. Je kunt er werken, studeren, over- nachten, loungen, koffiedrinken, internetten en sporten op één locatie. Iets bijzonders voor een eerlijke prijs. Dat gaan wij ook neerzetten.”

Toekomstvisie Plaspoelpolder
Het transformatieproject van The Young Development past binnen de nieuwe koers die de Toekomstvisie Plaspoelpolderheeft uitgezet. Met de toekomstvisie Plaspoelpolder worden initiatieven gefaciliteerd, waarbij de Plaspoelpolder transformeert naar een multifunctioneel verblijfsgebied met ruimte voor werken, wonen en recreëren.
Dezelfde week publiceerde LEVEN! magazine een aansluitend interview met Wim de Jong, directeur van The Young Development. De Jong vertelt onder meer over The Young Development, de ontwikkelingen omtrent Seven Cities, en het nieuwste project aan de Volmerlaan 7 in Rijswijk.

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Read more news

Transformatieproject Acaciastraat Den Haag volledig verhuurd

In het hart van de populaire Bomenbuurt in Den Haag is het prachtige pand aan de Acaciastraat inmiddels volledig opgeleverd en verhuurd.

Read more
The Young Group verwelkomt Algemeen Directeur: Nanne Veenstra.

Vanaf juni 2019 is Nanne Veenstra aangesteld bij Algemeen Directeur van The Young Group.

Read more
Street artist Micha Debie & The Young Group brengen kleur in Plaspoelpolder!

Stay at 7 is meer dan een hotel alleen: je kunt er werken, chillen, eten, drinken, films kijken, nieuwe mensen ontmoeten, studeren en ga zo maar door! Afgelopen week is de gevelbelettering geplaatst aan de voorzijde van het pand. Ook de zijgevel heeft inmiddels meer kleur gekregen!
 

Read more