MENU
Back

News

Seven Cities Complex Rijswijk na huisvesting Nationale Nederlanden en CBR 100% bezet

The Young Group heeft het 13.000 m2 grote Seven Cities Office Village in Rijswijk binnen vijftien maanden compleet verhuurd. Met de komst van Nationale Nederlanden en het CBR hebben nu in totaal 45 bedrijven hun intrek in het complex genomen.
The Young Group kocht het kantorencomplex op businesspark de Plaspoelpolder in Rijswijk eind 2016 om er een zakelijke campus te realiseren. De bezettingsgraad was op dat moment slechts 7%. Het complex bestaat uit zeven losstaande torens met een totale oppervlakte van ruim 13.000 m2. Een volledige toren met een oppervlakte van 2200m2 is recentelijk verhuurd aan het CBR. Frisia Makelaardij begeleidde de transactie vanuit de huurder. Eerder dit jaar namen onder andere RD Mobility, Tibbaa, Pro Infra, Bluedutch en Kavel Vastgoed al haar intrek. Als laatste heeft ook Nationale Nederlanden recentelijk de huurovereenkomst getekend, waardoor de bezettingsgraad nu 100% is.

Dat een volledige bezettingsgraad binnen vijftien maanden is gerealiseerd stemt ontwikkelaar en eigenaar van The Young Group Wim de Jong tevreden. ‘Ik ben erg trots dat het zo snel is gegaan. We doen er alles aan om te zorgen dat ondernemers in deze office campus zorgeloos kunnen ondernemen. Met onze aanpak van flexibele huurvoorwaarden, maatwerk en vaste prijzen hebben we een mooie groep bedrijven aan ons weten te binden. Met de revitalisatie van Seven Cities willen we als bedrijf een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van dit gebied.’

Naast ruimte om te werken zijn er in en rondom het complex ook voldoende leisure mogelijkheden. Coffee @ 7 – dat grotendeels gerund wordt door mensen met een beperking – is volgens De Jong een mooie toevoeging. ‘Met The Young Group zijn we mede-investeerder van dit project. We faciliteren de ruimte en hopen zo ons steentje op maatschappelijk vlak bij te kunnen dragen.’ Ook Kinderopvang Happy Feet opent op 1 juni haar deuren op het Seven Cities Complex. ‘Het is bij elkaar een goede mix van bedrijven en branches. The Seven Cities Office Village is meer dan alleen een kantorencomplex: het is een verzamelplaats voor ondernemers, die hier kunnen werken, vergaderen, sporten en lunchen’, sluit De Jong af.

Naast het Seven Cities-project ontwikkelt The Young Group momenteel op loopafstand ook een creatief, hip en jong hotel met 148 kamers. Tevens is de ontwikkelaar druk bezig met plannen voor een woontoren in het gebied. Ook is The Young Group actief op zoek naar nieuwe transformatieprojecten, voornamelijk gericht op woonfuncties.

Read more news

The Young Group naar plek nr 29 gestegen in de PropertyNL top101 ontwikkelaars

The Young Group is dit jaar weer opgenomen in de Property NL Top101 vastgoedontwikkelaars van Nederland. Dit jaar bemachtigd The Young Group de plek van nummer 29.

Read more
Street artist Micha Debie & The Young Group brengen kleur in Plaspoelpolder!

Stay at 7 is meer dan een hotel alleen: je kunt er werken, chillen, eten, drinken, films kijken, nieuwe mensen ontmoeten, studeren en ga zo maar door! Afgelopen week is de gevelbelettering geplaatst aan de voorzijde van het pand. Ook de zijgevel heeft inmiddels meer kleur gekregen!
 

Read more
Jaarlijkse ‘The Young Improvement Day’ was weer geslaagd!

The Young Group organiseert eens per jaar The Young Improvement Day! Deze dag staat in het teken van teambuilding, brainstormsessies en het ontdekken van onze projecten.

Read more