Real Estate 

Young Venture Group owns an extensive real estate portfolio consisting of residential, commercial and short stay properties/hotels. Our real estate portfolio is our foundation. It provides periodic income and balance within the group. Together with our commercial managers, we continuously work on optimizing our portfolio and exceptional property management.

Some of our portfolio 

Central Parkstraat is een appartementencomplex aan de statige Parkstraat in hartje Den Haag.
Op loopafstand van Lange Voorhout en het Binnenhof zijn vier geschakelde kantoorpanden getransformeerd naar 69 turn-key studioappartementen voor young professionals en expats.

De appartementen zijn hoogwaardig gerenoveerd maar eveneens bevatten authentieke elementen. Aan de achterzijde van het complex zijn parkeervoorzieningen en een binnentuin.

More information
Stay@7 hotel

Stay at 7 is een concept-hotel aan de rand van Den Haag.

Dit voormalige kantoorpand van 5.800 m2 BVO en 80 parkeerplaatsen is getransformeerd naar een hip concept-hotel met 148 kamers, een horeca-zaal,  vergaderfaciliteiten en terras.

Gelegen op loopafstand van Station Rijswijk aan de Volmerlaan 7 is het hotel een ideale locatie voor (internationale) studerende jongeren in Den Haag, Delft en Rotterdam. Ook expats, zakenreizigers en vakantiegangers verblijven er graag. Het hotel is langjarig verhuurd aan een exploitant.

More information
Dr. Kuyperstraat Den Haag
Acaciastraat, Den Haag
Oud Zuid, Amsterdam

hgchf

hjfytd

More information
Laan van Meerdervoort 419, Den Haag
Studio Young Den Haag
Acaciastraat 178, Den Haag
Nieuwstraat, Delft
@2022 Young Venture Group