Carrière

We initiëren ook nieuwe ondernemingen en zoeken hier de juiste co-founder bij. Dat wil zeggen dat wij voor onze plannen een in energie en synergie passende medeoprichter zoeken om onze ideeën tot leven te brengen en de kar te trekken. De ondernemers die samen met YVG gaan bouwen aan ons gezamenlijke nieuwe bedrijf, profiteren van de aanwezige financiële middelen, de jarenlange ondernemerservaring van founder Wim de Jong en zijn strategische kennis. Én kunnen floreren in Studio Young, onze innovatieve kantoorruimte van 600 vierkante meter in hartje Den Haag, die van alle gemakken is voorzien en waar het een feest is om te werken. Een waanzinnige kans voor jonge ondernemers die bij onze visie passen.

De combinatie van ondernemen en investeren onderscheidt ons van andere investeerders. Veel investeerders zijn zelf immers geen ondernemer geweest en veel ondernemers zijn geen investeerder. YVG kan bedrijven financieren maar óók adviseren vanuit zijn ervaren ondernemersbril.

Ben jij die gepassioneerde ondernemer met een aanstekelijke energie, drive en motivatie? Ben jij integer, leergierig, kundig en ondernemend? Heb jij het lef om voluit te gaan voor een nieuwe business, in vrijheid, maar met de volledige steun en waarde van YVG? Dan horen wij graag van jou.

Vacatures

Business opportunities

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde nieuwe collega’s. Aarzel niet om je ambities met ons te delen! Stuur een motivatiebrief en je cv naar info@young.nl

@2022 Young Venture Group