Young Venture Group has become a social partner of ADO Den Haag in de Maatschappij.

young-charity
Young Redactie

Young Charity is one of our enterprises through which we express our social ambition, namely to give something back to society. Through Young Charity we support several social projects every year, including “ADO Den Haag in de Maatschappij”.

We share the vision of ADO in de Maatschappij that all inhabitants of the Haaglanden region are entitled to and have access to healthy living, education and participation, with which they can take care of their own well-being.Read below the press release that ADO in de Maatschappij recently published.

Young Venture Group is maatschappelijk partner geworden van ADO Den Haag in de Maatschappij.

De stichting is zeer content met het verbinden van de, van origine “Haagse” investeringsmaatschappij, Young Venture Group die zich komend seizoen als projectpartner verbindt aan alle maatschappelijke activiteiten van ADO Den Haag. Er wordt ingezet op een lange en duurzame samenwerking waarbij niet alleen projectondersteuning, maar ook het delen van kennis en expertise centraal zal staan.

Young Venture Group is een ambitieuze allround investeerder met meer dan 20 jaar ondernemerservaring. Onder het YOUNG-label vallen diverse ondernemingen (o.a. vastgoed, media, hospitality en financiële diensten), die elkaar versterken en kunnen voorzien van business.De MVO-georiënteerde eigenaar Wim de Jong vindt dit partnership goed passen binnen de strategie van zijn onderneming:

” Als Haagse ondernemer en voetballer ben ik verheugd om ons steentje bij te dragen aan het behalen van de maatschappelijke doelstellingen van de grootste voetbalclub in de stad, omdat bij Young Venture Group ondernemen en investeren in de maatschappij hand in hand gaan. We kijken uit naar de verwezenlijking van de veelbelovende projecten van ‘ADO Den Haag in de maatschappij’ en steunen de club daarnaast natuurlijk om weer terug in de Eredivisie te komen.”

@2023 Young Venture Group