Young Venture Group

Young Venture Group (YVG) is een ambitieuze allround investeerder met meer dan 20 jaar ondernemerservaring.

Dagelijks bouwen wij door aan de prachtige portefeuille van diverse activiteiten.

Richting alle stakeholders zoals collega’s, gebruikers, bezoekers en bewoners proberen wij ons steentje bij te dragen. Wij creëren waarde door (mee) te investeren op lange termijn.

Onder Young Venture Group vallen diverse ondernemingen die elkaar versterken en kunnen voorzien van business. We zijn selectief in de bedrijven en ondernemers waarmee we samenwerken. Bij ons draait het allemaal om energie & synergie.

Onze kernactiviteiten

De drie investeringspijlers van YVG zorgen voor een sterke complementariteit.

Real Estate

  • Het beheren en vergroten van onze vastgoedportefeuille.

Venture Capital

  • Het financieren en faciliteren van bedrijven.

Media

  • Het adviseren en vergroten van ons netwerk van mediabedrijven.

YVG is niet alleen een financiële partner maar ook een actieve partner die haar deelnemingen optimaal van elkaar gebruik laat maken.

“Slowly is the fastest way to get where you want to be”

Real Estate: ons fundament

Young Venture Group bezit een uitgebreide onroerend goed portefeuille, bestaande uit woningen, commercieel vastgoed en short stay objecten/hotels. Onze vastgoedportefeuille is ons fundament. Het zorgt voor periodieke inkomsten en evenwicht binnen de groep. Samen met onze commerciële beheerders werken wij continu aan optimalisatie van onze portefeuille en uitzonderlijk vastgoedbeheer.

Co-founder 
Nanne Veenstra aan het woord

REBIRTH DEVELOPMENT

Met reBirth transformeren we bestaand vastgoed en ontwikkelen we verouderde locaties om deze nieuw leven in te blazen.

Als co-founder ervaar ik veel vertrouwen en bewegingsvrijheid. Als de gestelde ambities tot resultaten leiden, is YVG bereid om stevig te investeren in verdere groei. Zo kunnen we sneller naar onze doelstelling toewerken dan wanneer we dit alleen uit eigen middelen zouden moeten financieren.

Ik krijg veel energie van een bedrijf opzetten en uitbouwen. Wat is begonnen als een initiatief van YVG en mij, heeft binnen een jaar geleid tot een club van tien ambitieuze professionals die elke dag bezig zijn om mooie dingen te creëren. We zijn als uitdager in een verhitte vastgoedmarkt begonnen, maar door onze focus, aanpak en acquisities hebben we inmiddels een positie verworven als nieuwe ontwikkelaar in de regio en daarbuiten.

@2022 Young Venture Group