About

WAARDE TOEVOEGEN MET ONZE KENNIS, ERVARING EN FINANCIËLE INVESTERINGEN.

Young Venture Group (YVG) is een ambitieuze allround investeerder met meer dan 20 jaar ondernemerservaring. YVG participeert in diverse, met name vastgoed georiënteerde, ondernemingen die elkaar versterken. Wij investeren in vastgoed, financieren en adviseren bedrijven en initiëren ondernemingen. Een succesvolle combinatie van ondernemen en investeren. YVG werkt vanuit een innovatieve kantoorruimte in hartje Den Haag. Hier kunnen bedrijven zich vestigen en optimale ondersteuning krijgen op alle gebieden.

Wij zijn altijd op zoek naar bedrijven en ondernemers met de juiste energie en synergie. Wij houden van nieuwe kansen en grensverleggend ondernemen door te verbinden, te creëren en te bouwen.

Wat we doen

Wij voegen waarde toe met onze kennis, ervaring en financiële investeringen. Én met onze “out of the box” visie op proposities. Samen ontwikkelen we uw go-to-market plan of uw groeiplan en we zijn er bij elke stap als uw strategische partner. We hebben een netwerk, een bewezen staat van dienst en de financiering om uw bedrijf een kickstart te geven en naar een hoger niveau te tillen. YVG investeert graag haar kennis en middelen in bedrijven met een product en een businessmodel met potentie en schaalbaarheid. Wij creëren optimale kansen voor de juiste mensen!

“Samen durven
bouwen, dat is waar Young Venture Group voor staat”.

Ondernemerschap

Ondernemerschap gaat bij ons een stap verder. Het gaat ons om de juiste energie en synergie. Met onze 20 jaar ervaring aan zowel de investerings- als de ondernemingskant zijn we bij iedere stap een sterke strategische partner. Wij kijken naar de potentie en de mogelijke creatieve invulling. Ieder project vraagt om een andere aanpak. Wij krijgen vleugels van gedurfde en originele ideeën. En werken graag samen met betrokken en sterke ondernemers met een inspirerende visie en ambitieuze drive.

Young

We weten wat ondernemende jonge mensen willen en nodig hebben. Hard werken maar ook genieten is voor ons belangrijk. Het gaat om de balans. We weten hoe we het ondernemersspel slim kunnen spelen. Een tactiek waarin we de juiste energie behouden en tegelijk succesvol ondernemen zonder buiten adem te raken. YVG helpt haar mensen om energiek te ondernemen, zodat ze Young zijn én blijven.

Efficiënt

We zijn selectief in het kiezen van de bedrijven en ondernemers met wie we samenwerken en in welk jong talent we investeren. Samen maken we weloverwogen keuzes en we blijven continu dichtbij onszelf. Tijd is voor ons belangrijk. We weten wanneer het nodig is om in actie te komen. Onze nuchtere aanpak is bewezen succesvol.

Investeringscriteria

  • Primaire focus op Nederland/Europa met hoofdkantoor in Nederland.
  • Betrokken en sterke ondernemers met een inspirerende visie en een ambitieuze drive.
  • Een duidelijk strategisch & operationeel plan met acties en realistische, maar ambitieuze tijdlijnen.
  • Wij geven de voorkeur aan een meerderheidsaandeel.

Connect

Met een passie voor ondernemen, het vermogen om out of the box te denken en een bewezen trackrecord, staat YVG open om anderegelijkgestemde ondernemers te ondersteunen en waar nodig te investeren in innovatieve ondernemingsplannen. In een samenwerking is de juiste synergie voor ons van belang, alsmede de aanwezigheid van een veelbelovend businessmodel of de competenties en drive om een door ons ontwikkeld business concept op te bouwen binnen onze dynamische bedrijfscultuur.

Heb jij een fantastisch businessmodel, -idee of -plan en zoekt u een financier en strategische denktank? Of ben je die jonge gedreven ondernemer die het als een waanzinnige kans ziet om met behulp van YVG een nieuwe business op te zetten? Vul dan onderstaand contactformulier in met jou inspirerende motivatie.

Social

@2022 Young Venture Group