Terug

Nieuws

The Young Group in PropertyNL Top 101 ontwikkelaars van Nederland

Young Group staat in Property NL Top 101 vastgoedontwikkelaars van Nederland (2017!). Property NL is het grootste zakelijke vastgoedmagazine voor vastgoedprofessionals.

Young Group staat op positie 50 van de top 101 ontwikkelaars van Nederland.
Young Group is een jonge all-round vastgoedontwikkelaar en belegger. De focus ligt vooral op het zoeken, vinden en transformeren van vooral binnenstedelijke vastgoedobjecten. Young Group doet dit in eigen beheer, maar ook in samenwerking met participerende partners.

De toekomst van het binnenstedelijke vastgoed wordt nu gevormd door bestaande voorraad, Daarom draagt The Young Group met een frisse blik op de bestaande stad bij aan een nieuwe woningvoorrraad. Dit doen zij door toekomstbestendige en duurzame transformaties in het stedelijk gebied te realiseren. Maximaal woonplezier en beleving voor onze huurders en eindgebruikers. De komende jaren hoopt en verwacht Young Group te kunnen blijven bijdragen aan nog meer succesvolle herontwikkelingen en transformatieprojecten.

Lees meer nieuws

“Jonge” vastgoedontwikkelaars kopen kantorencomplex in Rijswijk!

Het kantorencomplex Seven Cities aan de Lange Kleiweg 50-62 in Rijswijk heeft sinds 1 november 2017 een nieuwe eigenaar! The Young Group heet het gehele complex gekocht.  

Lees meer
“Leegstand biedt nieuwe kansen!”

Wethouder René van Hemert van Rijswijk vertelt in dit artikel in LOCUS, de commerciële uitgave van PropertyNL & Ventu, over alle nieuwe kansen die zich voordoen in het veelbelovende Plaspoelpolder gebied.

Lees meer
City Lofts The Hague opgeleverd!

De eerste vleugel van het City Lofts The Hague project is opgeleverd! De eerste huurders zijn al ingetrokken in de splinternieuwe, volledig gemeubileerde city lofts in Den Haag, Mariahoeve.

Lees meer